29.05.2010

oreo cupcakes .

Jeg lovede for lidt over et måned siden at jeg ville poste min Oreos opskrift - og nu har jeg endelig taget mig sammen til at gøre det.
Så here you go:

Ingredienser:
For cupcakes'ne:
30 Oreos. (Splittet ad)
45o gram sukker
120 gram mel
85 gram kakao
3 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 æg
2,4 deciliter mælk
1,2 deciliter vegetabilsk olie
2,4 deciliter kogende vand
(Dejen skal være ret tynd, så når man hælder dejen over den halve Oreo i muffinformen, skal Oreoen flyde ovenpå.)

For glasuren:
900 gram flormelis
2,4 deciliter blødt plantemargarine.
1,2 deciliter varmt vand
2 tsk vanilje sukker
Halvdelen af Oreos'ne - knuste!

Opskrift:
1. Varm ovnen til 175 C. Gør muffinformen klar med papir og placer 1 Oreo (creme opad) i hver form.
2. Rør sukker, mel, kakao, bagepulver og salt sammen i en mellemstor skål.
3. Rør æg, mælk, olie og vanilje godt sammen i en stor skål
4. Tilsæt melblandingen i den store skål og rør det sammen.
5. Hæld det kogende vand i - så dejen er tynd. Hæld dejen i formene.
6. Fyld formene 3 /4 dele.
7. Bag 22 - 25 minutter. Køl hel.

8. Rør plantemargarine og vand sammen.
9. Gradvist rør formelis i, indtil cremet.
10. Tilføj vanilje og rør godt sammen.
- Hvis nødvendigt, tilsæt mere vand.
11. Ven Oreo krummerne i - ikke for voldsomt for så bliver glasuren for brun istedet for grå / hvid.
12. Smør glasuren på - og hvis man vil kan man dele Oreos på midten og sætte oven på cupcaken.

Voila!


Ingen kommentarer: